O sajtu

Svako ima svoju perspektivu. Neko ima sličnu, nekome se preklapaju a neko smatra da je tvoja perspektiva glupa. I to je u redu. Čak štaviše to je odlično. Neka ljudi misle da je tvoja perspektiva glupa i neka se od nje distanciraju. Ostaviće ti više otvorenih vrata i prostora koji možeš učiniti samo svojim. Moja perspektiva je bila – unikatnost.  Htela sam da pronađem nešto što već nisam videla ili nešto za šta već nisam čula, ali sam u ideji ipak sklopila stvari iz privatnog života sa kojima se susrećem svakog dana. Najveći problem koji se vrteo u mojoj glavi bio je da za apsolutno svaku stvar koja mi je pala na pamet imala sam misao da to ili već postoji, a ako ne postoji verovatno nije isplativo jer zašto ga neko drugi do sad nije smislio?

macka-i-pasZašto da gubite vreme okretanjem telefona osoba koje imaju istog ljubimca kao što je vaš samo supotnog pola ili da molite drugaricu da pita drugaricu koja ima drugaricu koja ima kućnog ljubimca da li želi da ih uparite, kada sada sve to možete obaviti preko jednostavne ali sadržajne aplikacije?

Predstaviću vam novu društvenu mrežu koja se bavi uparivanjem kućnih ljubimaca. U sebi sadrži mogućnost dopisivanja, poziva, video poziva i razmena slika i video snimaka. Jedino što je potrebno da se pridružite ovom društvenjaku jeste da unesete lične podatke, vaš kontakt i naravno – da skinete aplikaciju na vaš mobilni telefon ili tablet. Cilj otvaranja ovog mog bloga jeste da promovišem svoju biznis ideju koja će se realizovati u vidu aplikacije i biti dostupna za sve ljude koji koriste mobilne telefone ili tablete.

Da ne dužim više i otkrivam baš sve detalje, za ostale informacije kao i tok izrade ove društvene mreže pratite moj blog potrudiću se da ažurno obavljam svoje poslovanje ovde i uputim vas, korak po korak, što više u moju biznis ideju..

Advertisements